maanantai 12. lokakuuta 2015

Sade-Panja ja Vilkas Viikari


Näin jossain kuvan Nappinjan Sade-Pandasta ja heti oli pakko tilata sitä pieni pätkä omille pikku pojille. Kankaan tultua 4 VEE omi sen itselleen, mutta raivarin uhasta huolimatta leikkasin siitä myös paidan kuopukselle. Ihmeen vähällä kiukkuamisella 4 VEE luopui ajatuksesta, että kangas on vain hänen, kun huomasi, että myös pikkuveikka saa Panda paidan!!!


4 VEEn paidan etu- ja takakappale on Sade-Pandaa ja hihat tein keltaisista tähdistä. Tähtiä oli jäänyt just joku jämäpala kaappiin pyörimään, josta ei mitään havaintoa mistä oon ostanut. Pääntien kanttasin valkosella resorilla, joka oli niin luirua, että oli viimeinen kerta kun sitä kanttauksiin käytän! Varmaan hyvä tekosyy tehdä kangastilaus taas jonnekin! ;) Hihat on PaaPiin mustavalkoista raitaresoria.Kuopuksen paita tuli kokonaan Sade-Pandasta ja kanttaukset raitaresoria. Kanttaus meni muuten hyvin, paitsi olis pitänyt hokata vaihtaa toinen kaksoisneulan lanka mustaksi, niin ei ommel olisi loistanut niin selvästi mustassa raidassa. Mutta minähän en purkaa jos ei ole pakko! :D

Housuihin löysin kaapista ohkasen college-kankaan palan, josta riitti hyvin 80 cm pöksyihin. Pöksyjen takaosaan leikkasin Pandan, joka kivasti keikkuu mukana pikkumiehen konttiessa pitkin lattiaa. Housujen kaava on OB Tiikeri muokattuna. Kuminauhan tilalle vaihdoin leveän resorin ja muutenkin muokkasin etupuolta matalammaksi, kun muistin, että aikaisemmin tällä kaavalla ompelemissani housuissa etupuolella roikkui ikävä haarapussi. En kyllä vissiin vieläkään onnistunut välttämään tota haarapussia kokonaan, mutta...Resorit tein housuihin kaksinkertaisena toisin kun kaavan ohjeessa, mutta pituutta taisi tulla vähän liioitellusti! Taitaa kuopus saada pandahousut vielä eskariinkin päälle kun sen verran on kasvunvaraa! :) Mutta kaksin kerroin resorit käännettynä on jo nyt ihan käyttökelpoiset housut.

 
Sovituskuvien ottaminen meinasi aiheuttaa harmaita hiuksia, joten sovinnolla luovutin kameran isännän käteen.  Kyllähän Pikku-Viikarista sitten jokunen sovituskuva saatiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti