lauantai 3. lokakuuta 2015

Possupussi ja paitaset

Pakkohan se oli sen verran osallistua taas kankaiden yöhön, että sain napsuteltua palan Susihukka-Raitasukkaa ja PaaPiin possupussin. On se ihanaa kun tämmösen kotiäidinkin elämässä on välillä vähän jännitystä kun odottelin ylläripaketin saapumista! ;)

Kovasti tykkäsin noista neljästä oikeanpuoleisesta, mutta nuo pinkit ei oikein tähän poikavaltaiseen perheeseen sopineet, joten niille löysin jo uudet kodit.

Ompelun saralla olen taas tehtaillut paitoja...
Erään ystävän kanssa meillä on välillä semmosia vaihtoprojekteja, joissa mä ompelen ystävän pojalle muutamat paidat ja housut, ja tilalle saan kuopukselle muutamat ihanat villahousut. Systeemi on toiminut hienosti, kun kumpikin hommaa materiaalit joista toinen saa aloittaa työn. Näin ei tarvi miettiä raha-asioita ollenkaan...


 
Oikeanpuoleinen paita on pikkumiehen äidin ostamasta kankaasta ommeltu, ja vasemmanpuoleisen ompelin kiitokseksi kassillisesta E:n vanhoja vaatteita, jonka sain kuopukselle. 

Kolmelle omalle pojalle on myös tulossa jenkkiautopaidat samasta kankaasta. Kiva sitten poikien samistella kun lähdetään taas porukalla autotapahtumiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti